Une carrière dans la réfrigération ?

Venez renforcer notre équipe !

Venez travailler dans une entreprise de réfrigération qui offre à ses clients une réfrigération 100 % sur mesure avec un service de haut niveau.

Candidature spontanée

Nos postes vacants ne vous conviennent pas ? Mais notre entreprise vous attire ? N’hésitez pas à nous envoyer votre lettre de motivation et votre CV.

Postuler

Elektricien montage

Wat houdt de functie in:

Als Elektricien montage ben je binnen een bepaalde regio, afhankelijk van jouw woonplaats, samen met jouw collega(‘s) verantwoordelijk voor:

  • De opbouw en montage van de elektriciteit bij industriële koelinstallaties bij klanten in uiteenlopende industrieën.
  • Op basis van het plan, monteer je en doe je de nodige aansluitingen.
  • Je staat in voor het plaatsen van kabelgoten, trekken van kabels, de nodige aansluitingen voorzien, het testen en het assisteren bij het in werking stellen van de installaties.

Waarmee versterk je ons team:

Je hebt een technisch diploma en bij voorkeur een eerste werkervaring in een koeltechnische omgeving. Via training on the job vullen we jouw kennis aan. Kom je net van de schoolbanken en heb je een sterke interesse in koeltechniek? Dan leren we je graag de knepen van het vak.

  • Je bent gemotiveerd, leergierig en gaat met veel goesting aan de slag in deze gevarieerde functie.
  • Jouw persoonlijkheid wordt gekenmerkt door jouw zin voor verantwoordelijkheid, klantvriendelijkheid, flexibiliteit en je bent een teamplayer.
  • Je bent in het bezit van een rijbewijs B.
  • Een koeltechnisch certificaat is een pluspunt maar geen must.

Wat bieden we je aan:

Als Koeltechnieker elektriciteit en montage heb je een uitdagende functie in een gezonde en groeiende onderneming met een vlakke structuur. Een no-nonsens, hechte sfeer en een fantastische werkomgeving zorgen ervoor dat je je snel thuis voelt. In jouw functie heb je veel autonomie, vrijheid en flexibiliteit. Je kan rekenen op een goede begeleiding, opleidings- en doorgroeimogelijkheden en een marktconforme verloning.

Elektricien montage

Informations personnelles
Votre profil
2 fichiers au maximum.
Limité à 10 Mo.
Types autorisés : pdf, doc, docx.
Détails
Actions